Начин на приготвяне
Тесто: Пресяват се брашното и солта. Захарта се смесва с индийското орехче, маслото се разбива с миксер. Добавя се прясното мляко и се бърка до получаване на гладко тесто. Предварително се загрява фурната до 180 градуса.
Приготвя се форма за печене (30 см). Тестото се размесва с дебелина 5 мм. Покрива се с восъчна хартия. Пече се 40 мин., след което се маха восъчната хартия.
Лимонов пълнеж: Разбива се цялото яйца, жълтъците, захарта на водна баня. Държи се на слаб огън и се бърка с дървена лъжица. Прибавя се маслото, лимоновата кора и лимоновия сок. Изстудява се напълно. Залива се тестото с готовия вече пълнеж. Редят се нарязаните ягоди и се поръсва с пудрата захар.