Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска Супа»Картофена супа със свинско месо

Картофена супа със свинско месо

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k3k
Картофена супа със свинско месо
Снимка: Evelina Kuzmanova
2 / 3
12/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • бульон - 1 л, пилешки
  • картофи - 2 бр., нарязани
  • винегрет - 2 с.л.
  • царевично брашно - 25 г
  • свинско месо - 100 г, свинско филе
  • соев сос - 1 с.л.
  • сусамово олио - 1 с.л.
  • моркови - 1 бр., нарязани
  • джинджифил - 1 с.л., настърган
  • лук - 3 стръка, нарязани ситно
  • чушки - 1 бр., червена, нарязана
  • бамбук - 225 г от консерва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкият бульон и картофите се оставят да заврят, добавя се 1 с.л. от винегрета и се оставя да къкри.

Царевичното брашно се смесва с 4 с.л. вода и се добавя към бульона. Свинско месо се слага в стъклена чаша с винегрет, соев сос, сусамовото олио и с подправките.

Прибавя се месото заедно с морковът, джинджифилът и се готви за 10 мин. Разбърква се и се поръсва с лукът и бамбукът. Готви се за още 5 мин. Супата се сервира гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: