Начин на приготвяне
Яйцата със захарта разбих с миксера за 10 минути, докато се получи гъста, пухкава смес, след което добавих пресятото брашно и есенцията и разбърках внимателно с шпатула, за да не спадне обемът на сместа.
В тавата на фурната, която застлах с хартия за печене, изсипах сместа и изпекох за 10 минути в загрята фурна на 170 г.
Още горещ пандишпановия блат, с помощта на хартията, завих на руло и оставих да се охлади.
През това време разбих мекото масло с миксера за 5 минути. Целта е да се получи гладка смес, към която се добавя кондензираното мляко на тънка струйка и се разбива на високи обороти още 6-7 минути. Получава се пухкав и маслен крем.
Намазва се вече охладения блат от вътрешната страна, по цялата дължина се слага домашно сладко и отново се навива на пандишпаново руло.
С останалия крем се намазва от всички страни рулото и се овалва в смлени и леко запечени орехи.
Поръсих и с кокосови стърготини. Оставих в хладилника за около час и нарязах на сладки Пънчета.