Начин на приготвяне
Днес ви предлагам един бърз кето сладкиш без брашно, който се приготвя за не повече от 10-15 минути.
Смелете бадемите много ситно или използвайте бадемово брашно.
Разбийте яйцата и прибавете към тях подсладителя.
Настържете на фино ренде кората на половин лимон, само жълтата част.
Прибавете я към яйцата заедно с останалите продукти (смлените бадеми, кокосовите стърготини, кокосовото брашно и бакпулвера ) .
Накрая добавете замразените боровинки и разбъркайте.
Покрийте дъното и стените на форма за печене 16-18 см с хартия за печене, след което прехвърлете сместа за сладкиша и заравнете
Сложете плодовия сладкиш да се пече в загрята фурна на 180 градуса за около 25-30 минути, до суха клечка.
След като сладкишът е готов, го извадете от формата за печене и охладете върху решетка.