Начин на приготвяне
Сипете еритритола в блендер и го смелете за кратко.
Разбийте белтъците с миксер на висока скорост за няколко минути до бяла и гъста пяна, постепенно добавете еритритола и лимонената киселина.
Добавете пресятата ксантанова гума и отново разбийте за кратко.
Прехвърлете сместа в пош и оформете кето целувките върху хартия за печене във формата на гнезда.
Печете в предварително загрята на 100°C фурна за около 60 минути.
Оставете ги да изстинат напълно във фурната и след това ги отлепете от хартията.
Сложете в блендера авокадото, какаото и млякото и сметеле на кето крем.
Прибавете разтопения шоколад, ванилията и кето подсладител на вкус и разбийте всичко много добре до хомогенна смес.
Прехвърлете крема в пош и приберете в хладилника за 15 минути.
Напълнете целувките с крема и ги приберете в хладилника за около 30 минути.
Кето десертът с белтъци е готов.