Начин на приготвяне
Оставете бутертестото да се отпусне леко, ако е замразено. Не бива да става прекалено меко, защото много по-трудно ще се работи с него.
Нарежете кренвиршите на половинки по дължина. Всеки лист бутертесто нарежете на 3 ленти по дължина.
Намажете ги с малко горчица, по желание може да поръсите с любимите си подправки - къри, чубрица, риган или каквото предпочитате.
По дължина и средата на всяка лента сложете парче кренвирш и завийте с горната част на бутертестото.
Ако тестото се е размекнало прекалено, сложете подготвените рула във фризера за известно време.
След това с остър нож нарежете на хапки, подредете ги върху тава с хартия за печене и ги намажете с малко разбито яйце.
Сложете кренвиршките да се изпекат в умерено загрята фурна, докато бухнат и добият апетитен загар.
Парти Бутер хапките са готови.