Руска ягодова торта

04/06/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай306
"Само дамите в Сибир може да държат тази торта на масата, всички останали трябва да си я приберат в хладилника "
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 527
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разбърква с половин чаша захар и със солта, добавят се яйцата и всичко се разбива. Добавя се брашното и бакпулверът, ванилията, бадемите и всичко се смесва.

Тестото се изпича в намазан с мазнина тава 30 минути на 180 градуса. Оставя се да се охлади. Ягодите се измиват. Сметаната се разбива с останалата захар и се добавят половината ягоди.

Тестото се слага в ринг за торта. Отгоре се разпределя кремът, украсява се с останалите ягоди и се оставя за 1 час в хладилника.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар