Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Шишчета»Грузинско мцвади от три вида месо

Грузинско мцвади от три вида месо

Нина НордНина Норд
Джедай
306268
Грузинско мцвади от три вида месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
10
"Няма начин да пропуснете това уникално предизвикателство - три вида месо, на шиш и със сос!"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 400 г
  • телешко месо - 400 г
  • свинско месо - 2 кг
  • черен пипер - 1 ч.л. млян
  • сол - 2 ч.л.
  • чили сос - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на парчета с големината на орех и се нанизва на шишове, като се редуват трите вида месо.

Пекат се на скара до омекване на месото. Готовите шишове се посоляват и се поръсват с черен пипер, след това се поливат с чили сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: