Студен борш със зелен фасул

Нина НордНина НордДжедай306
23/06/2014
"Студен зеленчуков борш, който отдавна искахме да опитаме "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 187
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се сварява, изстудява се и се нарязва на ивици.

Картофите се нарязват на резенчета, цвеклото и яйцето на ивици, лукът се нарязва на ситно.

Всичко се смесва, посолява се и се залива със смес от вода и кисело мляко. Поднася се със сметана.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар