Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени супи»Борш»Студен борш със зелен фасул

Студен борш със зелен фасул

Нина НордНина Норд
Джедай
306268
Студен борш със зелен фасул1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Студен зеленчуков борш, който отдавна искахме да опитаме"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр. (сварени)
  • зелен лук - 6 пера
  • зелен фасул - 5 с.л. (от буркан)
  • зеле - 200 г
  • картофи - 4 бр. (сварени)
  • червено цвекло - 1 бр. (сварено)
  • сметана - 4 с.л.
  • вода - 3 ч.ч.
  • кисело мляко - 2 ч.ч.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се сварява, изстудява се и се нарязва на ивици.

Картофите се нарязват на резенчета, цвеклото и яйцето на ивици, лукът се нарязва на ситно.

Всичко се смесва, посолява се и се залива със смес от вода и кисело мляко. Поднася се със сметана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: