Начин на приготвяне
От 1 яйце, брашното, една чаша сметана и солта се замесва тесто. Маслото се намачква с вилица. Тестото се разточва на квадрат и в средата се слага маслото. Прегъва се и се разточва отново. Пак се прегъва и се разточва, след което се оставя в хладилника за 30 минути.
Тестото отново се сгъва и се разточва и се оставя в хладилника за 2 часа. Гъбите се нарязват на филийки и се сваряват. Пилешкото месо се нарязва на ситно. Брашното се запича на тиган, разрежда се с бульона и се вари на слаб огън 5 минути при непрекъснато бъркане.
Добавя се останалата сметана и 2 жълтъка и всичко се смесва. Сосът се смесва с гъбите и пилешкото месо. Добавя се конякът. Тестото се разделя на половина и се разточва.
Половината тесто се слага в тава, като се оформят бордове. Отгоре се разпределя плънката и се покрива с останалото тесто. Набожда се с вилица и се пече на 240 градуса до златисто.