Начин на приготвяне
Оризът, гъбите, пилешкото и яйцата се сваряват до готовност. Яйцата се белят и се режат на ситно. Бутертестото се разделя на две неравни части и се разточват две кори – малка и голяма.
По-малката кора се слага в намазана с мазнина тава. Оризът се смесва с една четвърт от яйцата, гъбите се запържват в олиото.
Пилешкото се нарязва на ситно и се смесва с останалите яйца. Правят се палачинки от посочените продукти. Върху тестото се слага една палачинка и отгоре се слага пилешко месо с яйца, покрива се с палачинка и се слага от сместа с ориза.
Редуват се палачинки, които се покриват с различните видове смес, и отгоре се покриват с голямата кора. Краищата се защипват и пирогът се пече 30 минути на 200 градуса.