Лесни италиански пастички с бутертесто

21/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 174
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва на кора с дебелина 1 сантиметър и се реже на правоъгълници. Напръскват се с вода.

Брашното се смесва със солта и захарта. Маргаринът се изстудява, нарязва се на парчета и се добавя брашното.

Тази смес се слага върху нарязаното бутер тесто, наредено в тава, напръскана със студена вода. Пастичките се пекат 30 минути на 220 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар