Свинско бон филе на тиган

А. Борисова
А. Борисова
Новак
29/06/2014
"Само няколко минутки на котлона, не повече и ще имате невероятни сочни бон филенца за обяд!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо79 544
  • Преглеждания за месеца1223
  • Преглеждания за седмицата308
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското бон филе на отделни тънки филенца.

Овкусете ги с подправките и ги оставете да се мариноват за 1 час заедно с лимоновия сок и соевия сос.

Загрейте малко олио в тиган и изпържете бон филенцата за по няколко минути от всяка страна.

В мазнината от пърженето долейте постепенно виното и деглазирайте съда. Овкусете соса със сол и пипер.

Поднесете свинските бон филенца със соса.

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар