Свински пържоли на тиган със зеленчуци

Ivan TodorovIvan TodorovНовак
07/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 106
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг2.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите с малко сол, млян шарен пипер и соев сос, като добре ги натриете.

Загрейте олиото в тиган с незалепващо покритие. Сложете пържолите и ги запържете от едната страна леко, след което ги обърнете от другата.

Когато се запържат и от втората страна, долейте виното и оставете да се задушат с него за няколко минути. След това често обръщайте пържолите, докато са напълно готови и виното се е изпарило.

Извадете ги и ги приберете в съд с капак. В тигана прибавете почистените и нарязани тънко моркови и картофки. запържете ги до готовност.

Поднесете пържола с част от запържените зеленчуци. Заради добавеното червено вино месото и зеленчуците придобиват апетитен карамелен загар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Petar Yorgov
Petar Yorgov
03.08.2016 14:53
Зеленчузите са вредни
1
0