Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Чабата»Пълнена чабата с хумус и тофу

Пълнена чабата с хумус и тофу

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7985k1k11
Пълнена чабата с хумус и тофу
Снимка: Рая Андонова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Идеалният сандвич за обилна закуска или обяд в офиса."

Необходими Продукти

  • чабата - 1 бр.
  • топено сирене - 1 слайс
  • кашкавал - 1 слайс
  • хумус
  • песто
  • тофу - 1 парче
  • домати - 1 бр.
  • краставици - 1 бр.
  • шарена сол - или босилек
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чабатата се разрязва на две плоски половини. Вътрешната част на горната половина се намазва с топено сирене и се поръсва с настърган кашкавал. Слага се в микровълновата да се разтопи кашкавалът. (Може и вместо това да се използва загрята фурна.)

През това време другата половина се намазва с хумус, след което се намазва и малко песто отгоре.

Подреждат се няколко филийки тофу, отгоре кръгчета краставица и няколко резенчета домат.

Едната от двете готови половини се поръсва с шарена сол.

След това горната половина с разтопения кашкавал, се захлупва върху другата и пълнената чабата с хумус и тофу е готова за сервиране.

Получава се много апетитен вежди сандвич, подходящ за обилна закуска или обяд в офиса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: