Шишчета с пуешко и джинджифил

Марина НордМарина НордНовак1219
22/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо810
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешкото се нарязва на едро. Ментата и зеленият лук се режат на ситно. Джинджифилът се настъргва на ситно.

Портокалът и лимонът се изцеждат. Чушките се нарязват на ситно. Всичко се смесва и се полива със соевия сос и оцета.

Оставя се в хладилника за 2 часа, нанизват се шишчета от месото и чушките, които се редуват. Пекат се на скара около 30 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар