Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Кюфтета»Украински кюфтенца - биточки

Украински кюфтенца - биточки

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Украински кюфтенца - биточки1 / 2
30/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 2 глави
  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 50 г
  • олио - 100 мл
  • сол - 3 щипки
  • черен пипер - 1/4 ч.л. млян
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парченца и се смила.

Посолява се, поръсва се с черен пипер и се правят кюфтенца, които се приплескват.

Намазват се с разбити яйца, овалват се в брашно и се запържват.

Сервират се, поляти с разтопено масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: