Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Супа от агнешки дреболии

Супа от агнешки дреболии

veronnika_pavlovaveronnika_pavlova
Чирак
60674107
Супа от агнешки дреболии3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Много лесна и вкусна агнешка супичка Опитайте я"

Необходими Продукти

  • агнешки комплект - дреболии
  • лук - 1 - 2 глави
  • зелен лук - 1 - 2 връзки
  • фиде
  • сол - на вкус
  • магданоз
  • джоджен
  • мащерка
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре и сваряваме агнешките дреболии, след което ги нарязваме на ситно.

Връщаме ги в бульона. Прибавяме кромида и зеления лук, нарязани на ситно. Варим до омекване на лука и добавяме фидето.

Овкусяваме със солта, джоджена и мащерката на вкус.

След като е готова агнешката супа, застройваме я с яйцето. След това сервираме и поръсваме с нарязания магданоз.

Супата с агнешки дреболии е много лесна и вкусна.

Опитайте я и няма да съжалявате!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: