Боб с наденица

Боб с наденица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
27/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
"Всеки себеуважаващ се мъж ще предпочете боба пред киноата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се сварява добре, като водата му се сменя след първите две кипвания.

Ври около час на умерен огън. Зеленчуците се нарязват на дребно и заедно с подправките и мазнината се слагат в боба.

Ястието се оставя да поври още 40 минути, след което наденицата се нарязва на едри парчета и се слага в манджата.

Оставя се да ври още десетина минутки, докато омекне и наденицата и ястието е готово!

Бобът се сервира поръсен със ситно нарязан пресен магданоз. А с една люта чушка, ще е още по сладкък.

Рейтинг

5 23
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: