Чудесно....само времето за варене нещо не е както трябва. По рецепта се събира сумарно 100 Мин, което е много според мен. Оптимално добре ми се получи за 70 Мин, не повече. Иначе бобчето ще стане на каша
19.02.2024 15:39
Georgi
Strahotna recepta nachinaesht sum v gotveneto za vtori put gi pravq i stava unikalno
26.01.2019 12:38
1
Албена Асенова
Традиция на българската трапеза.Могат надениците само да се запържат и да се сложат допълнително.
09.05.2016 19:40
6
Сттоян
Запръжката завършва вкуса, може да е съвсем малко като количество, но вкуса се променя коренно
17.04.2016 12:13
6
1
цецка
Така и стана!
02.10.2012 19:25
1
1
Димо
разбира се, че ще стане
17.09.2012 18:20
1
цецка
А ще стане ли с кренвирши?
14.09.2012 14:04
2
1
Анонимен
С кренвирши на Кен ДА.
20.01.2024 16:47
1
роро
епик фейл си ти, пенчо ;)
08.09.2012 15:02
2
пенко
е па щеше да е убау ако някой се беше сетил да кааже кога се слагат подправките.. не че не знаем ама все пак тфа в интернет се чете.... епик фейл
07.09.2012 19:58
2
1
Михаил Горанов
ми грилваш си я преди да я сложиш, как...
07.09.2012 16:45
1
petq
И на мен ми стана интересно как се появиха чертите по наденицата? хах
Иначе.... бива
07.09.2012 16:35
pip
Рецептата е страхотна!
Аз запичам наденицата във фурната,преди да я сложа в боба.
05.05.2012 13:59
венко
интересно ми е как се получиха чертичките по наденицата?
14.01.2012 15:33
Никол
Рецептата е страхотна :) И като не искате запръжки просто не ги правете :X
03.12.2011 19:17
1
Михайлова
Много точна рецепта! Благодаря.
03.11.2011 10:32
Саня
Не всички искат и могат да ядат все запръжки и тежки манджи.
Иначе.... бива
Аз запичам наденицата във фурната,преди да я сложа в боба.