Начин на приготвяне
Намазнете правоъгълна форма с размери около 33х20 см и постелете с хартия за печене.
В съд на котлона разтопете шоколада, маслото и водата, докато се хомогенизират и бъркайте непрекъснато.
В купа смесете брашното и бакпулвера и добавете захарта. Добавете топлата шоколадова смес и добре разбийте. След това разбъркайте със заквасената сметана и яйцата.
Прехвърлете сместа във формата и я изпечете в предварително загряна на 190 градуса фурна за около 40-45 минути.
Оставете готовия сладкиш да изстине във формата, а след това го прехвърлете върху метална решетка.
За шоколадовата заливка разтопете натрошения шоколад с водата на много слаб котлон. След това добавете сметаната, разбъркайте до еднородна смес, снемете от котлона и объркайте с маслото.
С помощта на шпатула разпределете ганаша върху лепкавия шоколадов сладкиш и оставете да изстине напълно.