Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Паста с бекон и яйца

Паста с бекон и яйца

редакция:
Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Паста с бекон и яйца
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Просто, бързо, вкусно и много задоволително - паста с бекон и яйца"

Необходими Продукти

  • паста - 250 г
  • бекон - 120 г
  • яйца - 2 бр.
  • чесън - 3 скилидки
  • зехтин
  • подправки - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода, поставете в гевгир, докато станат ал денте.

Нарежете и запържете бекона в зехтин. Добавете накълцан чесън. След това добавете сварената паста и накрая разбитите яйца.

Сложете в салатиера готовата паста, разбъркайте и сервирайте.

Просто, бързо, вкусно и много задоволително - паста с бекон и яйца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: