Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско варено»Свински джолан със зеле по механджийски

Свински джолан със зеле по механджийски

Diddy PortarskaDiddy Portarska
Помощник Готвач
66532175
Свински джолан със зеле по механджийски
Снимка: Diddy Portarska
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
140 мин.
Порции
4
"Свински джолан със зеле по механджийски - непретенциозно, но много вкусно ястие."

Необходими Продукти

  • зеле - 3 кг
  • свински джолан - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • червен пипер
  • сол
  • черен пипер
  • свинска мас
  • копър - 1 стрък
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският джолан се сварява добре.

Докато се вари джоланчето, нарязваме зелето и морковите в тенджера и задушаваме. Когато зелето омекне, осоляваме и добавяме подправките, без копъра.

Изваждаме джоланчето от тенджерата. Махаме кокалите и го разделяме на парчета. Големината нека е по Ваш избор. Слагаме при зелето. Добавяме копъра и махаме от котлона свинското със зеле.

Свински джолан със зеле по механджийски може да сервирате с червено вино.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: