Начин на приготвяне
В голяма купа слагаме нарязано на дребно пилешко филе, добавяме соевия сос и сок от 3 портокала, 2 белтъка и царевичното нишесте, солта, черния пипер и червения пипер и объркваме.
Предварително си загряваме олио, което трябва да покрие пилешките късчета в тиган.
Пържим панираните пилешки хапки до златист цвят.
След като станат готови, вадим и прехвърляме късчетата върху кухненска хартия и започваме подготовка на соса.
В нов тиган слагаме сок от 2 портокала, соев сос, кафява захар и коричката, която предварително сме настъргали на ренде.
Нагряваме, докато сместа в тигана стане кафява и добавяме пилешките късчета, оваляме ги в самия сос, след 2-3 минути се вадят и може да се сервират тези сочни и вкусни мини пилешки бухти.