Начин на приготвяне
Яйцето, маргарина и захарта разбиваме с миксер до гладък крем в купа. Добавяме, солта и ванилията. Разбиваме отново с миксера.
Пресяваме брашното и бакпулвера със сито.
Прибавяме в купата. Замесваме с ръка тестото.
Нарязваме шоколада с нож на малки парченца-кубченца и го прибавяме и него към тестото.
Доомесваме меко тесто с шоколадовите парченца с ръка.
Слагаме хартия за печене в голяма тава на фурната.
Подреждаме курабийките на разстояние една от друга.
Правим сладките с шоколад на топчета колкото орех - овалваме с длани.
Печем курабийки с шоколад и маргарин на 180°C в предварително загрята фурна за 15 мин.
Ако обичате да експериментирате в кухнята, опитайте следващия път от нашите рецепти за напукани сладки или сладки линцери - ще останете възхитени.