Начин на приготвяне
Сладкарската течна сметана се разбива с миксер в голяма купа 3-4 минути, докато стане на сняг.
В малка купичка се слагат 4-5 с.л. малинов сироп и се разреждат с вода.
Редят се блат, сироп, кокосови стърготини, банан, нарязан на кръгчета, малини, сметана. Това се повтаря отново.
Последният блат се поставя и се измазва обилно със сметана, също и отстрани на сметановата торта.
Отгоре се редят малините и Рафаело бонбоните. Отстрани се слагат бланшираните бадеми.
Прибира се в хладилника за няколко часа.
Тортата с малини е много лесна за приготвяне, свежа и красива.
Между 9 и 12 парчета е, зависи от големината на блатовете и от големината на отрязаните парчета сметанова торта с малини.
Добър апетит!