Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Разядки»Солен крем с херинга

Солен крем с херинга

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5217k2k1
Солен крем с херинга
Снимка: Juliya
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
155 мин.
Общо
160 мин.
Порции
2
"Солен крем с херинга, съчетан с вкусно царевично хлебче Вие го искате!"

Необходими Продукти

  • филе от херинга - 200 г осолено (сельодка)
  • моркови - 2 бр.
  • топено сирене - 70 г
  • краве масло - 140 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете морковите и ги обелете.

Всички съставки трябва да са на стайна температура.

Сложете херингата и морковите в купа на пасатор или блендер и пасирайте за кратко.

След това добавете сиренето и маслото и пасирайте всичко до хомогенна смес и гладък солен крем.

Приберете солен крем с херинга в хладилника за около 30 минути, за да се охлади, и сервирайте разядката с брускети или хлебчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: