Скариди саганаки
Saganaki Shrimp
gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Скариди саганаки

Скариди саганаки

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3313k
Скариди саганаки1 / 3
13/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3-4
"Затворете очи и се насладете на кулинарно изящество, виното оставяме на вас да изберете!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се задушават в зехтина, докато лукът не омекне. Добавете бялото вино, доматите, мащерката, солта и пипера. Гответе за 10-тина минути на слаб огън.

Предварително почистените скариди се нареждат в тавичката за печене и се заливат със соса.

Добавете парчета сирене, поръсете с магданоз и сложете в предварително загрята на 180 градуса фурна. След около 20 минути ястието е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: