Пълнена пъстърва

13/08/2014
Никол
отНиколНовак
"Семпло, ароматно и много вкусно - рецепта, която ще приготвите повече от веднъж "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 624
  • Преглеждания за месеца535
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете размекнатото масло с нарязания на ситно магданоз и счукания чесън.

Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки за зъби и наредете на намаслена тавичка.

Залейте ги с виното, покрийте с фолио и ги оставете в хладилник за няколко часа.

Извадете, посолете и ги запечете във фурна. Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Катето
Катето
13.05.2015 08:58
Пробвах, и стана чудесно , благодаря С:
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв