Начин на приготвяне
Идея за бърз и лесен рибен ордьовър, с който да посрещнете подобаващо дори и неочаквани гости.
За да спретнете това бижу на масата си са ви нужни малко продукти и няколко минутки.
Нарежете доматчетата на две и подредете с разреза нагоре. Отгоре сложете парченца от филето риба тон, малко от червения лук и лекичко посолете.
Сложете майонезата в шприц с тънък и назъбен накрайник. Шприцовайте малко върху всяка хапка и отгоре залепете лентички от маслина Каламата. Забодете клечка в центъра на всяка рибна хапка за по-лесна консумация, а и за да е по-красиво. Поръсете с капки зехтин и сушен магданоз по желание.
Може да поднесете в индивидуални порцийки или едно голямо плато.
Насладете се бавно и с внимание на този ордьовър от риба тон, чери домати и маслини.
Редът на подреждане на продуктите върху доматките може да варира.