Начин на приготвяне
Рецептата за този мус видях преди време в клип в Инстаграм. Много е лесна и ще допадне не само на почитателите на веган десерти.
Ползвах кокосова сметана (мляко) от кенче, което охладих в хладилник за няколко часа.
След това сложих всички съставки за крема в купата на блендер и пасирах до гладкост буквално за минута.
След това разпределих муса в десертни чаши, поръсих с малко кокосови стърготини и зърна нар. С това разполагах. Ягоди и малини също биха били чудесна комбинация за шоколадовия мус.
Готовия веган шоколадов мус сложих в хладилник за няколко часа, за да стегне а след това беше готов да му се насладим.
Изключително бърз веган шоколадов мус, който може да хапвате без угризения.
Да ви е сладко!