Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено сирене»Печено сирене в еър фрайър

Печено сирене в еър фрайър

Печено сирене в еър фрайър
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
9 мин.
Порции
1
"Сервира се печено сирене в еър фрайър, докато още е топло и омекнало..."

Необходими Продукти

  • сирене - 150 г бяло саламурено
  • лук - 1 малка глава
  • домати - 1 бр.
  • кашкавал - 1 слайс
  • зехтин
  • черен пипер - 1/3 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В намазнена метална или огнеупорна чиния се слага нарязаният на шайби лук.

Върху него се поставя плочката сирене, върху нея нарязаният на шайби домат и слайс кашкавал.

Поръсва се малко черен пипер и зехтин върху сиренето, след което чинията се поставя в еър фраера.

Пече се сиренето 7 минути на 180 °C.

Сервира се печено сирене в еър фрайър, докато още е топло и омекнало.

Запеченото сирене е голяма кулинарния вкусотия, но тук пак ще препоръчаме класическото сирене по шопски, защото комбинацията от вкусове там е невероятна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: