Начин на приготвяне
Краве маслото се разтопява, прибавя се захарта, канелата, индийското орехче и черен пипер.
Бутертестото се оставя на стайна. Разстелете листа бутертесто и намажете със сместа от масло, захар и подправки. Навийте листа на руло и нарежете с помощта на конец на парчета с дебелина около 2 пръста.
В тава поставете хартия за печене и наредете канелените рулца на разтояние едно от друго.
Печете бутерките в предварително загрята фурна на 200 °C около 20 минути.
За глазурата – в купа смесете крема сиренето, пудрата захар и разбъркайте с вилица до еднородна смес.
Постепенно прибавяйте и течната сметана до получаване на гъст крем.
Накрая прибавете и ванилията. Поставете в торбичка за шприц и отрежете ъгълчето и поръсете изстиналите канелени рулца с бутертесто и глазура.