Крем супа от леща по неаполитански

Марина НордМарина НордНовак1219
21/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 032
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се измива и се залива със студена вода, колкото да я покрие. Добавят се обелените лук и моркови, които не се нарязват.

Добавят се нарязаните на едро стръкове целина и всичко се вари до омекване на лещата. Добавя се солта.

Лукът, морковите и целината се изваждат, лещата заедно с течността от варенето се пасира.

Добавя се маслото и сметаната. Макароните се сваряват в солена вода и се добавят към лещата.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар