Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем супи»Супа от леща»Кремсупа с леща, картофи и свинско рагу

Кремсупа с леща, картофи и свинско рагу

Niki ZhelyazkovaNiki Zhelyazkova
Чирак
84733453
Кремсупа с леща, картофи и свинско рагу
Снимка: Niki Zhelyazkova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
10
"Кремсупа с леща, картофи и свинско рагу стана много вкусна!"

Необходими Продукти

  • леща - 1 купичка
  • лук - 1 гл.
  • моркови - 1 бр.
  • пиперки - 1 бр.
  • картофи - 3 малки
  • свинско рагу 4 кокалчета от за вкус
  • олио - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • чубрица - 1 с.л.
  • чесън - 6 - 7 скил.
  • червен пипер - 1 ч.л. лют
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отпених рагуто. В тенджера сложих олиото и задуших лука и моркова, след като лукът леко омекна, добавих и нарязаната пиперка, задушавах я няколко минути.

Към задушените зеленчуци добавих лютият червен пипер и чубрицата. Бърках още една минута и сложих измитата и отцедена леща, добавих и полусвареното рагу, сол и чесънът.

Накрая и картофките, нарязани на едро.

Наливам гореща вода и готвя на слаб огън до готовност. Когато всичко се свари, обезкостих кокалите рагу.

Върнах месото към кремсупата от леща и пасирах до гладкост.

Кремсупа с леща, картофи и свинско рагу стана много вкусна !

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: