Свинско рагу супа

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
3291k4732
Свинско рагу супа
Снимка: Потребител#184319
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
8
"Супер лесна идея за супа в тенджера под налягане, а резултатът ще надмине и най-смелите ви очаквания"

Необходими Продукти

  • свинско рагу - 1 кг
  • картофи - 200 - 300 г
  • зеле - 300 г прясно или кисело
  • моркови - 2, 3 бр.
  • лук - 1 бр.
  • домати - 2 - 3 броя
  • магданоз - 1/2 връзка
  • целина
  • червен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите.

Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане.

Долива се с вода. Добавят се подправките и мазнината. Вари се около час.

Сервира се със сметана или кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка: