Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско рагу с картофи в Крок-пот

Свинско рагу с картофи в Крок-пот

Свинско рагу с картофи в Крок-пот
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
270 мин.
Общо
290 мин.
Порции
5
"Приготвянето на свинско с картофи в тенджера за бавно готвене го прави здравословно и вкусно, а месото става изключително меко и топящо се в устата."

Необходими Продукти

  • свинско рагу - 700 г
  • картофи - 1 кг
  • сол
  • олио - 6 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • джоджен - 3 с.л. сух
  • черен пипер - 1/2 ч.л. смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското рагу се запържва за кратко, за да се запечата. Прехвърля се заедно с мазнината в керамичния съд на уреда за бавно готвене.

Картофите се обелват, нарязват на парчета и прибавят към месото. Слагат се сол на вкус, няколко лъжици брашно, лъжица червен пипер, сух джоджен и смлян черен пипер.

В тенджерата се налива вода до средата на продуктите, след което се похлупва.

Крок-потът се включва на първа степен. Свинското с картофи се готви четири часа и половина, като през това време капакът не се маха.

Приготвянето на храна в тенджера за бавно готвене я прави здравословна и вкусна, а месото става изключително меко и топящо се в устата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: