Начин на приготвяне
Бисквитите се смилат в блендер, към тях се прибавя горещото прясно мляко, в което е разтворено какаото.
Добавя се течния шоколад и се омесва бисквитено тесто.
Пудрата захар се разбива с маслото, прибавя се сухото мляко, накрая кокосовите стърготини и ванилията.
Върху фолио от бисквитеното тесто се оформя кора.
Внимателно се нанася крема, приготвен чрез последователно разбиване на съставките, и се навива на сладко какаово руло.
Прибира се в хладилник за около 2 часа.
Шоколадът се разтопява на водна баня с малко вода или прясно мляко, нанася се върху рулото и се поръсва с кокосови стърготини.
Руло от бисквити с маслен крем се съхранява в хладилник.
Консумира се охладено вкусното бисквитено руло.