Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки рула»Пандишпаново руло с маслен крем и сладко от ягоди

Пандишпаново руло с маслен крем и сладко от ягоди

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
2133k7621
Пандишпаново руло с маслен крем и сладко от ягоди
Снимка: Невена Блажева Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
55 мин.
Порции
10
"Ако знаете само колко лесно се приготвя и колко е вкусно - веднага ще се хванете да приготвите едно пандишпаново руло"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • захар - 6 с.л.
  • брашно - 6 с.л.
  • ванилия - 1 прахче
  • краве масло - 125 г
  • пудра захар - 1 с.л.
  • сладко от ягоди
  • орехи - 1/2 ч.ч.
  • какао - 1 ч.л.
  • пудра захар - за поръсване
  • какао - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Прибавете към тях пресятото брашно внимателно и постепенно като, бъркате с дървена лъжица.

Добавете ванилията. Изсипете сместа в правоъгълна тава, покрита с хария за печене.

Печете в предварително загрята фурна до готовност.

Пригответе масления крем, като разбиете с миксер маслото с пудрата захар и какаото.

Изпечения и охладен блат намажете с масления крем, след това - със сладкото от ягоди, поръсете с натрошените орехи и навийте.

Готовото сладко руло посипете с пудра захар, смесена с какао.

Пандишпановото руло с маслен крем и сладко от ягоди е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
510
40
30
20
10
Дай твоята оценка: