Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фарфале с Бурата

Фарфале с Бурата

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5217k2k1
Фарфале с Бурата
Снимка: Juliya
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Всяка паста с Бурата е наслада за сетивата"

Необходими Продукти

  • фарфале - 100 г
  • бурата - 1 бр.
  • брюкселско зеле - 100 г
  • зелен грах - 50 г
  • зелен фасул - 100 г
  • зелени маслини - шепа
  • зехтин - 2 с.л.
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • песто дженовезе - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете брюкселското зеле, зеления грах и зеления фасул във вряща посолена вода за 5 минути и ги отцедете.

Загрейте зехтина в тиган и запържете за кратко счуканите скилидки чесън.

Прибавете зеленчуците и нарязаните зелени маслини и внимателно разбъркайте.

Сварете пастата фарфале в подсолена вода и отцедете.

Добавете пестото и разбъркайте, след това добавете зеленчуците и внимателно разбъркайте.

Разпределете фарфале с Бурата в чинии и отгоре сложете разрязаната на парченца Бурата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: