Начин на приготвяне
Първо, сваряваме картофите. Ако сме взели сурова риба, сваряваме и нея и след това я почистваме от костите и накъсваме месото.
Може да го овкусим с лимон, сол и черен пипер. Ако ползвате пушена такава, внимавайте със солта, само лимон е достатъчно.
Сварените картофи режем на кубчета и слагаме в предварително загрят тиган с масло и малко олио. Запържваме ги и добавяме накъсаната риба към задушените картофи.
Овкусяваме картофи с риба и яйца на тиган със сол, черен пипер и сока от лимона.
В купа разбиваме двете яйца и заливаме ястието. Държим го още малко на котлона, за да се сготвят яйцата.
На финала добавяме нарязан копър към картофи с риба и яйца на тиган.