Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Целина с кашкавал по милански

Целина с кашкавал по милански

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Целина с кашкавал по милански1 / 2
03/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • целина - 1 глава
  • кашкавал - 100 г
  • олио - 3 с.л.
  • магданоз - 10 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се обелва и се настъргва. Пържи се в олиото до омекване.

Кашкавалът се настъргва на едрото ренде.

Целината се сервира, като се поръсва още гореща с настъргания кашкавал.

Отгоре се поръсва с нарязан на ситно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: