Картофи с моцарела и риган

Марина НордМарина НордГотвач2689
09/09/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 268
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, нарязват се на кръгли резени и се варят 4 минути.

Отцеждат се и се пържат в зехтина, докато не станат златисти. Вадят се от тигана и се нареждат в тавичка на един слой.

Моцарелата се реже на резени и с нея се покриват картофите. Пекат се на фурна 4 минути на 200 градуса. Поръсват се с риган.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мартина Тракова
Бях малко скептична,но това е една много вкусна рецепта!Горещо препоръчвам.
0
0