Хрупкави шоколадови бисквити с бадеми

Марина НордМарина НордНовак1219
14/09/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 223
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омекналото масло се смесва с половината захар. Останалата захар се карамелизира леко и се добавя към сместа. Бърка се до пълно разтваряне на захарта.

Едно по едно се добавят яйцата.

В отделен съд се смесват брашното, бадемите, бакпулверът, какаото и ванилията и се добавят в маслената смес.

Тестото се разпределя в тава с хартия за печене, във вид на плоски големи бисквити.

Пекат се 15 минути на 175 градуса. Охлаждат се. Шоколадът се разтваря на водна баня и с него се поливат бисквитите. Поръсват се се по желание с малко натрошени бадеми и стафиди.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар