Американски сладкиш с ревен

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
17/09/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 291
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се тесто, като маслото се смесва със захарта, добавя се яйцето, солта и брашното. Прави се топка и се оставя за 30 минути в хладилника.

Една пета от тестото се отделя. Останалото се разточва и се слага в тава, намазана с масло.

Ревенът се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета. Смесват се яйцата, захарта, канелата, добавя се нарязаният ревен, добавя се нишестото.

Всичко се разбърква и се слага върху тестото. От останалото тесто се правят фитили и се прави решетка върху плънката. Пече се 10 минути на 210 градуса и 35 минути на 150 градуса.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар