Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер тесто»Бутер сладкиши»Унгарска торта Кремеш с крем Йоткер

Унгарска торта Кремеш с крем Йоткер

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5217k2k1
Унгарска торта Кремеш с крем Йоткер
Снимка: Juliya
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
9
"Прибираме унгарската торта Кремеш с крем Йоткер в хладилник за 8 часа, ако можете"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 400 г
  • крем за сладкиши - 1 бр. на д - р Йоткер (ванилия)
  • прясно мляко - 250 мл
  • пудра захар - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточваме леко бутертестото, разрязваме го на две еднакви части и прехвърляме върху хартия за печене.

Разрязваме едната част на приблизително еднакви парчета.

Печем за около 15 минути в предварително загрята на 190°С, изваждаме и оставяме да се охладят.

През това време приготвяме крема на д-р Йоткер.

Разбъркваме крема за сладкиши и пудрата захар със студеното мляко и разбиваме за около 4 минути с миксер.

Намазваме цялото парче с крема и отгоре подреждаме разрязаните парчета.

Прибираме унгарската торта Кремеш с крем Йоткер в хладилник за 8 часа.

По желание поръсете бутерсладкиша с пудра захар при сервиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: