Начин на приготвяне
Започнете със сиропа, смесете захарта с маслото в съд с дебело дъно, поставете на котлона и оставете да се карамелизира.
Добавете внимателно горещата вода и бъркайте да се разтвори напълно. Оставете сиропа настрани, да се охлади напълно.
За крема разтворете пакетчетата крем Брюле на Йоткер в 100 мл от студеното мляко.
Останалото мляко поставете в съд с дебело дъно заедно със захарта и поставете на котлона да заври.
Към заврялото мляко на тънка струя и при непрекъснато и енергично бъркане, прибавете разтворените прахообразни кремчета до сгъстяването им.
Покрийте съда със стреч фолио и оставете настрани да се охлади напълно.
След което разбийте сметаната на пухкав крем, към нея добавяйте от охладения крем Брюле на етапи и при непрекъснато бъркане - до пухкава и еднородна смес.
Пристъпете към сглобяването на бишкотената торта, като потапяте всяка бишкота в охладения сироп и редите една до друга, след което покрийте с крем.
Така редувате бишкоти с крем, като завършите с крем. Отгоре декорирайте по ваш вкус - при мен какао.
Поставете тортата в хладилник за около 4-5 часа, да се охлади и стегне.
Страхотна бишкотена торта ск рем Брюле, насладете ѝ се!