Начин на приготвяне
Разтворете пакетчетата крем карамел в част от студеното мляко - до еднородна и гладка смес.
Останалото мляко сипете в тенджера и го поставете на умерен огън да заври.
След като заври, прибавете разтворената смес за крем карамела, при непрекъснато бъркане и варите за около 3 минути.
Свалете готовия крем от котлона и оставете да се поохлади.
Почистете, измийте и нарежете плодовете на филийки.
Смесете ги и ги поставете на дъното на подходяща тавичка, отгоре залейте с поохладения крем карамел.
Поставете крем карамела в тава в хладилник за около 3 часа, за да се желира и охлади напълно кремът.
Сервирайте в десертна чиния, като поливате с карамеления сос (карамеленият сос се съдържа в опаковките).
Нека ви е вкусно с този лесен десерт плодове с крем карамел на д-р Йоткер.