Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с яйца и левурда

Разядка с яйца и левурда

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5217k2k1
Разядка с яйца и левурда2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Разядката с яйца и левурда е готова да бъде намазана върху препечени филийки"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • левурда - 3 листа
  • майонеза - 3 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • сирене - 50 г
  • сол - на вкус
  • пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата за 7-10 минути, охладете ги и обелете.

Нарежете яйцата на ситно или ги настържете и сипете в купа.

Добавете настърганото сирене и нарязаната на ситно левурда.

Прибавете майонезата и горчицата и разбъркайте добре апетината разядка.

Овкусете със сол и пипер на вкус и приберете в хладилника за 20-30 минути.

Разядката с яйца и левурда е готова да бъде намазана върху препечени филийки :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: